Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υποκλίνεται στον Θρύλο ο «Ελέ» (Videos)

Απολογισμό δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό  έχει να επιδείξει στην μέχρι τώρα προπονητική του διαδρομή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

 

Η ανατολή του 2017 βρίσκει το Ολυμπιακό να κάνει «ποδαρικό» φιλοξενώντας ένα … δικό του παιδί! Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο λόγος

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο έτος στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής πρεμιέρας της Super League και η τύχη το έφερε η πρώτη τους επίσημη αγωνιστική υποχρέωση τους φέρνει αντιμέτωπους με τον 40χρονο προπονητή, ο οποίος τίμησε για επτά συνεχόμενα χρόνια την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο «Ελέ», που είχε ξεπηδήσει από τα τμήματα υποδομών των Πειραιωτών, (σ.σ. κατακτώντας 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα την επταετία 1996-2003) θα τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού για τρίτη φορά στην σύντομη μέχρι στιγμής προπονητική του καριέρα.

Οι δύο προηγούμενες ήταν την περασμένη σεζόν, γνωρίζοντας ισάριθμε ςφορές την ήττα από τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα

Αρχικά στις 5 Δεκεμβρίου του 2015 ως τεχνικός του Πανθρακικού είχε ηττηθεί 3-4 στην Κομοτηνή από τους Πειραιώτες.

Η δεύτερη φορά συμπίπτει χρονικά με την μαθηματική κατάκτηση του περυσινού γρηγορότερου πρωταθλήματος της ιστορίας του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, στις 28 Φεβρουαρίου του 2016 είχε επισκεφτεί το «Γ. Καραϊσκάκης» φορώντας την φόρμα της Βέροιας, όμως είχε υποταχθεί στον Ολυμπιακό με 3-0

Τί έχει κάνει  ως παίκτης

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές ως ποδοσφαιριστής τον Ολυμπιακό. Με τον άλοτε πορτιέρο να μετράει απολγισμό δμία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η πρώτη φορά, όπου ο «Ελέ» τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, ήταν όταν υπερασπιζόταν την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, στις  21 Νοεμβρίου του 2009 στις «Ζωσιμάδες»  είχε αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 του Ολυμπιακού.

Η δεύτεηρ φορά μας βρίσκει στις 22 Αυγούστου του 2010 στην πρεμιέρα εκείνου του πρωγααθλήματος. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μόλις έχει πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή και με τις εκπληκτικές του αποκρούσεις αναγκάζει τον Ολυμπιακό σε ήττα με 2-1.

Στις άλλες δύο φορές όμως που τέθηκε αντιμέτωπος του Θρύλου, γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Αρχικά στις 5 Ιανουαρίου του 2011 (σ.σ. στην προηγούμενη φορά όπου είχε κάνει … ποδαρικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» υπερασπιζόμενος την εστία του Ηρακλή ) ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου του είχε επιβληθεί 2-0 χάρη σε τέρματα των Νταβίντ Φουστέρ (32’) και Μάρκο Πάντελιτς (83’).

Η αμέσως επόμενη μας βρίσκει στις 23 Οκτωβρίου του 2011, όταν είχε τεθεί αντιμέτωπος του Θρύλου υπερασπιζόμενος την εστία του Πανιωνίου. Σ’ εκείνο το ματς που είχε διεξαχθεί στην Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League  ο Θρύλος ε΄χιε επικρατήσει πανεύκολα με 0-3 χάρη σε δύο τέρματα του Ράφικ Τζιμπούρ (33’, 57’) κι ένα του Κέβιν Μιραλάς (41’)

Ας θυμηθούμε όλες τις νίκες του Ολυμπιακού απέναντι στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο τόσο ως προπονητή, όσο και ως παίκτη

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button