ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπερομάδες-κόμπλεξ και αποθέωση

14483480_10154604995594874_1961672509_nΠως αλλάζουν οι καιροί όμως ρε αδέρφια. Από την απόλυτη απαξίωση στην ..απόλυτη αποθέωση .Μην μπερδεύεστε. Για τον Παναθηναϊκό μιλάμε. Τη μία  2-0 στο ημίχρονο από τον Απόλλωνα, στην επανάληψη μπαλάρα και 3-4. Και να σου η αποθέωση, να σου οι διθύραμβοι για την υπερομάδα του Μαρίνου. O Redistas επιστρέφει.

Στο ημίχρονο του αγώνα της Ριζούπολης πρέπει να πραγματικά πρέπει  να έριξε πολλά καντήλια ο προπονητής του Παναθηναϊκού στους παίκτες του.

Τόσα, που αφύπνισε τους παίκτες του σε τέτοιο βαθμό, ώστε μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο τα μάτια τους “πέταγαν” φωτιές”.  Φήμες αναφέρουν ότι ράγισαν και οι πέτρες.

Ετσι λοιπόν  η Πανάθα, η ομάδα με την κακή φυσική κατάσταση,τους “λίγους” παίκτες κατάφερε να βάλει σε 11 λεπτά τρία γκολ και με ένα αυτογκόλ να γίνει το 2-4 που μετατράπηκε σε 3-4.

Μεγάλο πράγμα τελικά η ψυχολογία. Τώρα αν αυτό το έκανε ο Ολυμπιακός  δεν χρειάζεται να σας πούμε τι θα γινόταν. Αλήθεια, αυτοί που έλεγαν ότι μετά την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός θα αποκλειόταν που είναι; Για κάτι “ειδικούς” λέω που δεν πίστευαν στο μομέντουμ του Μαρίνου και της ομάδας του. Κρίμα και για αυτούς που έφυγαν  και έμαθα ότι πήγαιναν στο Κορωπί για ακόμα μία επίσκεψη, εθιμοτυπική γαρ. Kρίμα και για αυτούς που απέσυραν το ματς ΟΦΗ-Ηρακλή από  το κουπόνι και μάλιστα πολλοί έλεγαν ότι θα είχαμε ισοπαλία.Ξέρετε..Κάτι ειδικοί του “Κώλου”.

Αφήνω την υπερομάδα του Μαρίνου και πάω στα Young guns του Θρύλου. Μανθάτης σκόραρε , ενώ έπαιξαν Ανδρούτσος-Χουτεσιώτης,Τσιμίκας ,Βούρος,Ρέτσος. Παιδιά που έχουν μπολιαστεί με την Ερυθρόλευκη και αυτή την ευκαιρία τους τη δίνει ένας Πορτογάλος.Ο Μπέντο. Αυτός που κάποιοι τον έχουν περάσει γενεές 14 . Τόσα ξέρουν, τόσα λένε. Αφήστε τον ρε να δουλέψει τον άνθρωπο και μην ψάχνετε τρόπο να τον κρίνετε.. Σε ένα χρόνο κρίνονται οι προπονητές και όχι  σε ένα μήνα ,ούτε δύο.

Πάμε στο μπάσκετ. Μεγάλο διπλό ,αλλά και μεγάλη γκαντεμιά αυτή η ομάδα. Γρήγορο μπάσκετ -όταν έπρεπε -σκληρή άμυνα ,αλλά όχι να χάσουμε και τον Πρίντεζη.  Μακάρι να μην έχει θέμα με το γόνατο, αλλά αυτό το σημείο είναι άστα να πάνε . Οσο για τον Σαρούνας, περαστικά του.

Παραπονάκια έχω από το γυναικείο μπάσκετ. ΟΚ .Πολλά χάθηκαν στο πρώτο ματς του ομίλου που χάσαμε από τις Τουρκάλες,ελέω διαιτησίας. Αλλά εδώ μιλάμε για μία ομάδα στην οποία έπεσαν πολλά λεφτά για να μένει έξω και που για μένα είχε ελπίδες και βλέψεις για πολλά περισσότερα πράγματα.

  • Κάτι πήρε το αυτί μου ότι οι  σύμμαχοι … καταποντίστηκαν στις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας.
  • Εδώ και στο Κάουνας βρέθηκαν Ολυμπιακοί, η Σπάρτη δεν θα ήταν “Ερυθρόλευκη”. Κρίμα ρε Δημήτρη .Δεν ήξερες?Δεν ρώταγες?
  • Οσοι βρέθηκαν στη Σπάρτη και μιλάω για την αποστολή “τρελάθηκαν” με τις σκηνές αποθέωσης που έζησε η αποστολή. Εκεί ήμασταν, τα είδαμε και νιώσαμε περηφάνια..

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button