ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπέγραψε την ανανέωση ο «Kill-Bill»

 

13442315_10209467175017022_2355969954195310180_nΤο νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον δεσμεύει με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Βασίλης Σπανούλης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το τυπικό μέρος μίας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας!

Για την επέκταση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπαικό, ο λόγος! Ο «Kill-Bill έβαλε το βράδυ της Δευτέρας φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο, που θα τον δεσμεύει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ευελπιστώντας να πανηγυρίσει την κατάκτηση πολλών ακόμη τίτλων με την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και της Ευρώπης!

Ο αρχηγός του Θρύλου, βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μαζί με τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ήταν κάτι το οποίο ήθελαν και οι δύο πλευρές, γι’ αυτό και βρέθηκε γρήγορα η… χρυσή τομή, στο ραντεβού της Κυριακής.

Οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του OTE, όπως τις μετέδωσε το eurohoops, κατά την έξοδο από τα γραφεία

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για τον σεβασμό και την εκτίμηση που είναι αμοιβαία. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό. Εύχομαι επιτυχία πάνω από όλα και ανάλογες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια.

Δεν φαντάζομαι κάτι. Σκέφτομαι την επόμενη μέρα, να ξεκουραστούμε και να δούμε την επόμενη σεζόν. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε να αποδώσουμε σωστά, Εύχομαι πολλές επιτυχίες. Η αγάπη του κόσμου μας δίνει κίνητρο για να προσπαθούμε και να αποδίδουμε καλά για να τον κάνουμε περήφανο στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button