ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Υπέγραψα νέο συμβόλαιο!»

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αποκάλυψε  ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

 

Νέο κλειστό τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο διεθνής Νορβηγός μπακ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε συμπατριώτες του, αποκάλυψε ότι έχει ήδη υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο που δέσμευε μέχρι πρότινος τις δύο πλευρές ολοκληρωνόταν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «NTB» ο 26χρονος διεθνής Νορβηγός μπακ του Θρύλου:

«Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο. Είμαι στον Ολυμπιακό αρκετό καιρό, είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος. Παίζουμε στο Champions League και παλεύουμε πάντα για τίτλους», είπε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός.

Για το κακό ξεκίνημα στη χρονιά: «Η ατμόσφαιρα τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη, όμως ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι και υπάρχει απογοήτευση για κάποιους, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα, αλλά γίνεται για το καλό της ομάδας. Το περίμενα αυτό, όλοι ξέρουμε πως είναι οι οπαδοί. Θέλουν απαντήσεις όταν τα πράγματα δείχνουν να μην πηγαίνουν καλά».

Για τα δακρυγόνα που προξένησαν την διακοπή στο πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ:

«Δεν ήταν κάτι τόσο μεγάλο. Υπήρξε μια μικρή διακοπή στο ματς όταν η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Όλοι οι παίκτες έπρεπε να πάμε στα δακρυγόνα. Είμαι εδώ καιρό και γνωρίζω ότι μπορεί να συμβεί κάτι από εδώ κι από εκεί, πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν με έκανε να τρομάξω».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button