ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε»

Ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση από τις παίκτριές του ζητάει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

 

Την αήττητη κούρσα της και στην φετινή Α1 συνέχισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας πανεύκολα με 3-0 των Μακεδόνων στο κλειστό του Ρέντη.

Η εν γένει απόδοση των «ερυθρόλευκων», ωστόσο, δεν άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση

«Δεν είμαι ικανοποοιήμενος από το πως παίξαμε σήμερα σε ορισμένους τομείς. Κυρίως στο σερβίς, το μπλοκ και την άμυνα. Από την άλλη πλευρά δεν είχαμε πρόβλημα αλλά τα στοιχεία αυτά είναι σημαντικά και πρέπει να τα βελτιώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

 

Νομικού: «Να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Από την πλευρά της η Μαρία Νομικού δήλωσε: «Στην αρχή δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα και σίγουρα μπορούσαμε να πιάσουμε καλύτερα απόδση. Ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα στο ξεκίνημα του σετ και έδειξε τον καλό του εαυτό αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας. Μπορεί λίγο να μας επηρέασε το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά όχι και τόσο ώστε να χάσουμε κάτι από το παιχνίδι. Η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι της  Τετάρτης με την Ηλιούπολη όπου θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button