ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπάρχει και η άλλη ματιά της εξυγίανσης !

Στα σκουπίδια πέταξε ο Ολυμπιακός 2 βαθμούς στα Χανιά απέναντι στην ομάδα του Πλατανιά που ομολογουμένως και φέτος παρουσιάζει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει δυσκολέψει όλους τους μεγάλους στην έδρα του.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν είναι σαν τους άλλους.

Είναι Ολυμπιακός και ιδιαίτερα όταν στο πρώτο τέταρτο έχεις πετύχει δυο γκολ και στην συνέχεια δίνεις το δικαίωμα να ισοφαριστείς. Όλοι φυσικά μετά και δικαιολογημένα στοχεύουμε τον Μπέντο τον Βιάνα τον Λεάλι κλπ γιατί δεν μπορούμε να ανεχτούμε ούτε την ισοπαλία.

Η απόκτηση αριστερού μπακ είναι φαίνεται πολύ κοντά με τον Αλί Σισοκό να ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Φυσικά δεν είναι καθόλου απίθανο από σήμερα κιόλας να ψαχτούν οι ερυθρόλευκοι και για κάτι παραπάνω στην άμυνα.

Αυτά αφορούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι εν όψει και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, γιατί υπάρχει και ο σημερινός αγώνας από μια άλλη οπτική γωνιά.

Την γωνιά της αντιμετώπισης των πρωταθλητών από την νέα εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σιδηρόπουλος στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό έκανε ανθρώπινα λάθη εις βάρος του Ολυμπιακού (φανταστείτε να ήταν ανάποδα ) ο Μάνταλος στην Ξάνθη μας έβγαλε τα μάτια , ενδιάμεσα κάτι φυντάνια από την Δυτική Αττική έδωσαν ρεσιτάλ διαιτησίας φτάνοντας στο σήμερα. Ρεσιτάλ διαιτησίας από Φουκάκη και Σταθόπουλο.

Φυσικά περιμένοντας με μεγάλη αγωνία του Καθηγητές διαιτησίας στα αντικειμενικά μέσα να μας δώσουν τα φώτα τους μεταξύ των πολλών φάσεων θα επικεντρωθούμε σε λίγες αλλά πολύ σημαντικές.

Στο 9 και στο 17 ο Σταθόπουλος δεν είδε κανένα οφσάιντ τον Μανούσο. Από την άλλη πλευρά το πουλέν της ΚΕΔ ο Φουκάκης άφησε στο 36 τον Γιακουμάκη να βάζει τα χέρια του στον Βιάνα και να μειώνει σε 1-2. Το αποκορύφωμα φυσικά στο 39’ που υπέδειξε πέναλτι για τον Πλατανιά, εφεύρεση δική του αφού ο Λεάλι πέφτει να μπλοκάρει την μπάλα, με τον Μανούσο να πέφτει από την άλλη πλευρά.

Στο 69 και στο 76 έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε ανατροπή του Ανδρούτσου και Ντε Λα Μπέγια αντίστοιχα.

Το αποκορύφωμα του ρεσιτάλ διαιτησίας του Φουκάκη ήρθε στο 89 όταν ο Ιντέγιε χωρίς να ακουμπήσει τον Σωτηρίου κλέβει την μπάλα σε ελεύθερο και δίνεται φάουλ. Όλα αυτά τα ανθρώπινα λάθη για μια ακόμα φορά έγιναν εις βάρος των πρωταθλητών και είναι όλα καλά καμωμένα. Απλά αναρωτιέμαι αν ήταν υπέρ του Ολυμπιακού θα είχε είδη κατατεθεί ερώτηση στην βουλή ?

Σχετικά Άρθρα

Back to top button