ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Υμνοι» Ντε Κολό για Σπανούλη!

Εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητα του αρχηγού του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Γάλλος πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Στην ποιότητα, αλλά και την έντονη προσωπικότητα του Βασίλη Σπανούλη αναφέρθηκε ο Νάντο Ντε Κολό.

Ο διεθνής Γάλλος πλέι– μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του Final-4 αφιέρωσε διθρυμαβικά σχόλια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, για το οποίο τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ δύσκολο για την οποιαδήποτε άμυνα να περιορίσει τη δραστηριότητά του
«Νομίζω έχετε δίκιο ως ένα σημείο. Ο Σπανούλης είναι διαφορετικός παίκτης και αυτό κάνει τη διαφορά στον αγώνα. Έχει μία σημαντική εμπειρία και γνωρίζει καλά πως πρέπει να διαχειρίζεται μία μακρά σεζόν και εκείνος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αναλάβει δράση και να παίξει καλύτερα η ομάδα του. Ξέρει πότε και πως πρέπει να αγωνιστεί και πότε πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η ομάδα του είναι ξανά στο Final 4. Είναι μία ομάδα δυνατή και είναι δύσκολο να περιορίσει κανείς τον Σπανούλη», δήλωσε σχετικά ο Γάλλος σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να προσθέσει:

«Και εγώ όπως είπε και ο κύριος Ιτούδης, θεωρώ ότι είχαμε μία μακρά σεζόν και κάναμε πολλά παιχνίδια. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία καλύτερη προετοιμασία και για πρώτη φορά έχουμε ήδη παίξει αγώνες με τις ομάδες που θα βρούμε στο Final 4. Και αυτό είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερη αγωνία στην τελική φάση. Για παράδειγμα τον Ολυμπιακό τον αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και ξέρουμε την ομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button