ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Αυξημένη προσήλωση ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο της Handball Premier επικρατώντας με 31-19 του Δούκα κατακτώντας την πρώτη θέση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μέχρι το σημείο αυτό για την προσπάθειά τους. Είμαστε στο σημείο που προσδοκούσαμε από την αρχή της χρονιάς δυστυχώς όμως το πραγματικό πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα. Είναι αρνητικό το μεγάλο διάστημα της διακοπής και θα πρέπει να το διαχειριστούμε όσο το δυνατό καλύτερα από την άποψη του ρυθμού για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στα πλέι οφ».

Τσιλιμπάρης: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα»

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Είμαστε ικανοποιημένοι και από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Είναι πολύ πιθανό με την ομάδα του Δούκα να αναμετρηθούμε και στον ημιτελικό του πρωταθλήματος οπότε ήταν και μια πρόβα για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Τρέξαμε αρκετά είχαμε επαφές στην άμυνα και ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο να εντοπίσουμε ορισμένα λάθη για να τα βελτιώσουμε ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button