ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τσίλης και επίσημα

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον εξτρέμ ,Αγγελο Τσίλη, έκανε γνωστή η  ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, γ η οποία δυναμώνει ακόμα περισσότερο εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Τσίλη. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Άγγελος Τσίλης δήλωσε στο olympiacossfp.gr :

“Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η έλευση μου στην ομάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και προσμονή ώστε να προσπαθήσω κι εγώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το να διατηρήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στον Πειραιά και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα μπορούμε στην Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί συνεχώς παντού και νομίζω ότι με την δική μας σκληρή δουλειά αλλά και την υποστήριξη του κόσμου μας όλα τα κυλήσουν ιδανικά. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button