ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τριάρα» στον Λεβαδειακό οι Έφηβοι

Επιβλητική η Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε των Βοιωτών με 3-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 26η αγωνισιτκή της Super League.

 

Την ξέφρενη κούρσα της στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε η Κ-17 του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε άνετα με 3-0 του Λεβαδειακού σε ματς της  26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League

Οι «ερυθρόλευκοι» του Τάσου Θέου, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για το Final-4 συνέχισαν με νίκη τις υποχρεώσεις της και θα ολοκληρώσει την παρουσία της στην κανονική διάρκεια την Κυριακή 22/4 στα Χανιά απέναντι στον Πλανατιά.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός κατά διαστήματα και είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Το 1-0 σημείωσε στο 33′ ο Ζαχαράκης μετά από ασίστ του Γεωργαντή ενώ το 2-0 ήρθε στο 55′ από τον Νικόλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μαρτίνη.

Στο 86΄ο Μαρτίνης έγραψε το 3-0 μετά από ασίστ του Τσακίρη. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Φέκκα αλλά ο Λιάπης απέκρουσε το χτύπημα του Μπουλάρι.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Τάσος Θέος είπε: «Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μια δοκιμασία. Μπορεί να έχουμε προκριθεί στο Final-4 αλλά για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Θέλουμε από τους παίκτες μας να δίνουν το 100% και η ομάδα να κερδίζει παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουρνάρας, Δολαψάκης, Νικόλης (60′ Τσακίρης), Τασιάς, Μποσκουϊδης, Γλυνός (83′ Μικρός), Ντότης (46΄ Μαρτίνης), Μούγιος (80′ Κοτσιανούλης), Ζαχαράκης, Φέκκας, Γεωργαντής (46′ Μπουλάρι).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λιάπης, Σαχίνης, Σκλαβούνος, Γερακιός, Μολές, Νικολάου, Κατσικαλάκης, Κασμάς, Λέτης, Τσάπρας, Σπίρι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button