Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τριάρα» σε Αστέρα Τρίπολης (Video)

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2010 ο Θρύλος επικράτησε 3-0 των Αρκάδων, με τους Μάρκο Πάντελιτς και Νταβίντ Φουστέρ να πανηγυρίζουν τα πρώτα τους γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τα «ερυθρόλευκα».

 

Με μία ευρεία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συμπληρώνονται κιόλας επτά χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει επιστρέψει στην άκρη του πάγκου του επικράτησε 3-0 των Αρκάδων σ’ ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τέταρτη αγωνιστική εκείνης της περιόδου, αποδίδοντας διαστημικό ποδόσφαιρο!

Με αυτόν τον τρόπο συνέχισε ακάθεκτος την ξέφρενη κούρσα του προς την άμεση επιστροφή του στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπήκαν με φουλ επιθετικές βλέψεις και στο 36’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά – δυναμίτη του Μάρκο Πάντελιτς, προκαλώντας πανζουριλισμό στις εξέδρες! Μάλιστα, το συγκεκριμένο γκολ ήταν το «παρθενικό» του διεθνούς Σέρβου γκολεαδόρ στον Ναό και το δεύτερο με την φανέλα του Θρύλου, αφού είχε προηγηθεί το νικητήριό του στις Σέρρες έξι ημέρες νωρίτερα, με το οποίο οι Πειραιώτες είχαν επιβληθεί 0-1 του Πανσερραϊκού.

Ο Νταβίντ Φουστέρ στο 62’ με σουτ έξω από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό, ανοίγοντας λογαριασμό με τα «ερυθρόλευκα». Εκείνο το γκολ ήταν η αρχή μίας σχέσης λατρείας που κράτησε για έξι χρόνια μεταξύ Φουστέρ και οπαδών του Θρύλου!

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 72’ με αυτογκόλ του Φυτανίδη.

Ολυμπιακός(Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπερκ, Α. Παπαδόπουλος (Μοντεστό 76′), Ρ. Μπράβο, Ντουντού , Ιμπαγάσα (Φετφατζίδης 84′), Ριέρα, Φουστέρ, Ρόμενταλ, Πάντελιτς (Μιραλάς 63′).

Αστέρας Τρίπολης(Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ρουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (Φορτούνης 77′), Καρέρα(Πουλίδο 63′), Μάρτινς, Ρουμπίλ(Ουντότζι 46′).

Ας θυμηθούμε πώς είχε διαμορφωθεί εκείνο το θρυλικό 3-0 στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button