ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τριάρα» η Νότιγχαμ, Μαρινάκη παρόντος και με γκολάρα Καρίμ

Εξαιρετική η Νότιγχαμ Φόρεστ θριάμβευσε με 3-0 της Χαλ παρουσία του ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρέθηκε στις εξέδρες του «City Ground»

 

Τη διαρκή ανοδική της πρεία στην Championship πιστοποίησε η Νότιγχαμ Φόρεστ, επικρατώντας με 3-0 της Χαλ, παρουσία του ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του «City Ground».

Αποτέλεσμα, που επέτρεψε στους «κόκκινους να αυξήσου θεαματικά τις ελπίδες τους για μία θέση στην πρώτη εξάδα που χαρίζει το εισιτήριο για τα πλέι – οφ. Η Νότιγχαμ απέχει πλέον μόνο δύο βαθμούς από τα playoffs ανόδου.

Mετά από ένα στείρο ημίχρονο ο Μάρτιν Ο Νίλ έριξε στον αγώνα τον Ανσαριφάρντ στο 59΄ και λίγα λεπτά αργότερα τον Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος σκόραρε με θαυμάσιο σουτ από 25 μέτρα στο 72΄

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 76΄ ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων. Με τον διεθνή Ιρανό πρώην φορ του Ολυμπιακού να παίρνει το ριμπάουντ από το σουτ του Λόλεϊ στο δοκάρι και να πετυχαίνει το 2-0.

Ο Λόλεϊ με πέναλτι στο 82΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Παντιλίμον, Νταρίκουα, Μιλόσεβιτς, Μπεναλουάν, Όσμπορν, Γέιτς, Λόλι (87′ Γκονσάλβες), Πελέ, Κόλντμπακ, Μέρφι (68′ Ζοάο Καρβάλιο), Μπονατίνι (59′ Ανσαριφάρντ)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button