ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρελοκομείο» το Παπαστράτειο!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει κάθε γωνιά του κολυμβητηρίου, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας πόλο γυναικών για πρόκριση στο Final-4 απέναντι στην Πάντοβα.

 

H ευρωπαϊκή εβδομάδα για τα τμήματα του Ολυμπιακού που διακρίνονται στις εκτός συνόρων διοργανώσεις, συνεχίζεται το Σάββατο (11/3). Μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου στους «4» του Challenge Cup, την πρώτη «μάχη» της ομάδας ποδοσφαίρου για πρόκριση στους «8» του Europa League κόντρα στην Μπεσίκτας και αυτή της ομάδας μπάσκετ Ανδρών με την Νταρουσάφακα, τη σκυτάλη παίρνει το Σάββατο η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Πάντοβα το Σάββατο (11/3) στις 18:00 στο Παπαστράτειο με μοναδικό στόχο την νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.  Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται ήδη στους «8» της Ευρώπης, μετά την ισοπαλία (10-10) στο πρώτο παιχνίδι με την Πάντοβα στην Ιταλία, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να δώσει το παρών για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη χρειάζονται την υποστήριξη σου!

Το Παπαστράτειο πρέπει να είναι γεμάτο και ο κόσμος του Θρύλου να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας!

H ώρα της μεγάλης «μάχης» του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας έφτασε!

Να είσαι εκεί!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button