Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρελαμένος» ο Καρντόσο!

untitled-5-2

Αδημονεί για το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» ο διεθνής Παραγουανός φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος προετοιμάζεται για πολλά γκολ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σαν …φαντάρος μετράει ο Όσκαρ Κανρτόσο τις ημέρες που μας χωρίζουν πλέον από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην νέα Super League  κόντρα στην Βέροια.

Ο νεοφερμένος διεθνής Παραγουανός φορ βίωε στο πρόσφατο φιλικό με τον Λεβαδειακό την …τρέλα των οπαδών του Θρύλου προς το πρόσωπό του και θέλει όσο τίποτε άλλο να ανταποδώσει αυτή τη σχέση αγάπης,που αναπτύχθηκε μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή, όπου πάτησε το …γκαράζ του «Γ. Καραϊσκάκης«» λίγα λεπτά πριν την έναρξη εκείνου του φιλικού με τον Λεβαδειακό., ανήμερα της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Ο Καρντόσο αδημονεί για τη στιγμή, όου θα πει στον αγωνιστiκό χώρο του φαληρικού γηπέδου και θα ζήσει από κοντά την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως επίσης και για να … φορτώσει με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Ο Παραγουανός άσος θα έχει αμέτρητες ευκαιρίες φέτος να επιδείξει πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας και να κυνηγήσει τον τίτλο του φετινού πρώτου σκόρερ!  Άλλωστε είναι ένας γεννημένος γκολτζής!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button