ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρεις και οι μεταγραφές!

Η συνάντηση που είχε χθες στο Ισραήλ ο Ντέιβιντ Μπλερ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σηματοδοτεί εξελίξεις στο σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Και πως θα γίνει αυτό; Με την σειρά των πραγμάτων.
Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει η ανανέωση της συνεργασίας με Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου με τα ραντεβού να αρχίζουν ίσως και σήμερα. Σε ότι αφορά τον Kill Bill, η υπόθεση μοιάζει η πιο εύκολη από όλες. Ο ίδιος έχει αποφασίσει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ανανέωση συνεργασίας. Για τους δύο «Παπ», τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο Κωστας Παπανικολάου έχει προτάσεις στα χέρια του αλλά δεν θα κάνει τίποτα προτού πάρει την πρόταση του Ολυμπιακού. Ο Παπαπέτρου επίσης έχει συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον από πολλές ομάδες και πέρα από ένα καλό συμβόλαιο θα ήθελε και χρόνο συμμετοχής βασικού. Και αυτός θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.
Από την έκβαση των παραπάνω υποθέσεων θα κριθούν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά. Αυτο που φαινεται ειναι πως θα παραμείνουν οι Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς, ενώ όλοι οι άλλοι ξένοι θα αποχωρήσουν. Όσον αφορά στις προσθήκες, ακόμη είναι πολύ νωρίς. Ο Ντάνιελ Χάκετ (που χθες τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα της Ιταλίας με την Κροατία) θέλει να επιστρέψει σαν τρελός, έχει βάλει στην… αναμονή καλές προτάσεις που έχει, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει βιασύνη να κάνει καμία κίνηση. Αυτό που προέχει είναι οι τρεις Έλληνες παίκτες του

Σχετικά Άρθρα

Back to top button