ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτοι οι έφηβοι στο τουρνουά της Ναντ

Την ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά της Γαλλίας κατέλαβε η Κ-17 του Ολυμπιακού.

 

Αήττητη, αλλά στην τρίτη θέση του «International Reze Tournament» τερμάτισε η Κ-17 του Ολυμπιακού, που έχασε την πρόκρισή της στον τελικό, στα πέναλτι. Το τουρνουά έγινε στη Ναντ από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Ρεζέ.

Ο αποκλεισμός ήρθε από τη Ρεν, αλλά έως φτάσουν στα ημιτελικά, οι παίκτες του Τάσου Θέου δέχτηκαν μόλις ένα γκολ και πέτυχαν πέντε. Περιττό να αναφερθεί πως οι Πειραιώτες δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των διοργανωτών. Στον μικρό τελικό, επικράτησαν με 1-0 της Νις.

 

Αναλυτικά οι αγώνες της Κ-17 του Ολυμπιακού στο τουρνουά

Παρασκευή 2 Ιουνίου

Ολυμπιακός-Toulouse 0-0

Ολυμπιακός-La Chapelle Sur Erdre 3-0 (Βοϊλης 2, Τσιριγώτης)

Ολυμπιακός-Cano Sport 0-0

Βαθμολογία Δ’ όμιλος: 1. Cano Sport 9, 2. Ολυμπιακός 6, 3. Toulouse 3, 4.  La Chapelle Sur Erdre 2.

 

Σάββατο 3 Ιουνίου

Προημιτελικός

Ολυμπιακός- SCO Angers 0-0 (6-5 π.)

 

Ημιτελικός

Ολυμπιακός-Stade Rennais 1-1 (Τσιριγώτης) (4-5 π.)

Κυριακή 4 Ιουνίου

Ολυμπιακός-OGC Nice 1-0 (Βοΐλης)

 

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τουρνουά είναι οι: Νικοπολίδης Ιωάννης, Μαλάι Λίβιο, Παπαδόπουλος Παύλος, Παπαγγελής Βαγγέλης, Ράμα Ρεζάρτ, Γκοτζαμανίδης Νικόλαος, Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Γαλούπης Ιωάννης, Ντουμάνης Παρασκευάς, Γούσιας Μιχάλης, Δήμος Στάθης, Τσερκώνης Παναγιώτης, Φυτόπουλος Δημήτριος, Φέκκας Γιώργος, Αντωνόπουλος Νικόλαος, Κατσούκης Χρήστος, Βοϊλης Αλέξανδρος, Τσιριγώτης Θεόδωρος.

Στο περιθώριο του τουρνουά αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον κ. Τάσο Θέο επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Ρεζέ και παρέδωσε στον Δήμαρχο την φανέλα του Ολυμπιακού και κάποια αναμνηστικά δώρα.

Στην αποστολή εκτός από τους Θέο, Ιμπαγάσα, Βούζα ήταν και οι Μάκης Βενιαμίν,Θανάσης Ρωσίδης και  Αλέξης Καπετανάκης.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η FC Nantes η οποία κέρδισε με 3-0 την Stade Rennais.

Θέος: «Αυτοσκοπός η βελτίωση και η αξιολόγηση»

Ο προπονητής Τάσος Θέος τόνισε: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά. Έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε κάποια παιχνίδια και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει στον τελικό. Σ’ αυτά τα τουρνουά δεν είναι αυτοσκοπός η πρώτη θέση αλλά η βελτίωση και η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών. Τόσο εγώ όσο και ο κ. Βούζας και ο κ. Ιμπαγάσα που ήταν μαζί μας σ’ αυτό το τουρνουά είδαμε αυτά που έπρεπε να δούμε. Εκ μέρους όλης της αποστολής ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την φιλοξενία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button