Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη επική ανατροπή για τον Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε την τρίτη του φειτνή νίκη με ανατροπή, αναδεικνύοντας πτυχές του ψυχικού του μεγαλείου.

 

Τα τεράστια ψυχικά του αποθέματα, αλλά ακι την καρδιά πρωταθλητή που ρέει στις φλέβες των ποδοσφαιριστών του ανέδειξε στον υπέρτατο βαθμό ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν να χάνουν 0-1 στο πρώτο μέρος από το 27’, απόρροια του πέναλτι – φάντασμα που κατελόγισε ο Αριστείδης Βάτσιος, εντούτοις βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος να φτάσουνσε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1, χάρη στα τέρματα των Κώστα Φορτούνη (53’) και Μάρκο Μάριν (93’).

Μία νίκη, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να ξεκινήσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017  και παράλληλα να αποκτήσουν μία τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της ανηφορικής και κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, πρόκειται για την τρίτη ανατροπή των πρωταθλητών Ελλάδας σε φετινά παιχνίδια της Super League.

Η πρώτη ήταν στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου κόντρα στον Ηρακλή για την 4η αγωνισιτκή, όπου ο Θρύλος αν και είχε βρεθεί να χάνει 1-0 με το γκολ του Εμμάνουελ Περόνε στο 3’, με τα γκολ των Τσόρι Ντομίνγκες (54’0 και Μπράουν Ιντέγε (77’) είχε φύγει νικητής 1-2 από την Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη φορά μας φέρνει στις 18 Δεκεμβρίου, όπου στο πλαίσιο τηες 15ης αγωνισιτκής επιβλήθηκε 3-1 του Παναιτωλικού. Οι φιλοξενούμενοι είχνα προηγηθεί 0-1 με τον Γιώργο Κούσα στο 52’, όμως ο Θρύλος με τέρματα των Σεμπά (61’)  Όσκαρ Καρντόσο (83’) και Ντιόγκο Φιγκέιρας (86’) έφτασε στην  νίκη με 3-1 και την ολική επαναφορά κλείδωντας ιδανικά το 2016.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button