Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία «ντόρτια» και μία «πεντάρα» σερί στον Ναό! (Videos)

Συντρίβει όλους τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ματς της Super League μέσα στο 2019, αφήνοντας τη… σκόνη του, επιβεβαιώνοντας ότι κάτι πολύ μεγάλο χτίζεται

 

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποδίδει πλέον και με διαφορά το πιο ελκυστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο στην χώρα μας είναι κάτι το οποίο παραδέχονται δημόσια, όλοι όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο χωρίς να … φορούν οπαδικά γυαλιά.

Η πειραϊκή ομάδα έχοντας έντονη τη σφραγίδα του Πέδρο Μαρτίνς αποδίδει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο συνδυάζοντας τις νίκες της με ελκυστικό θέαμα σκορπίζοντας τους αντιπάλους της.

Και να φανταστεί κανείς ότι αναφερόμαστε σ’ ένα σύνολο, το οποίο σε ποσοστό 80% δημιουργείται από το περασμένο καλοκαίρι προσθέτοντας με σταθερούς ρυθμούς στοιχεία, πινελιές αλλά και την απαιτούμενη ομοιογένεια, που επιθυμεί αν βάλει στην … εξίσως ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η ομάδα, όπου … αγκομαχούσε στον πρώτο γύρο να νικήσει στην έδρα της τον Λεβαδειακό, Απόλλωνα, Σμύρνης και τον Αστέρα Τρίπολης, «φορτωμένη» από άγχος, αλλά και την έλλειψη αποτελεσματικότητας που τη διέκρινε, ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Έτσι, πλέον ειδικά στα ματς της Super League στον Ναό όλοι με ιδιαίτερη ικανοποίηση απολαμβάνουμε μία ομάδα, η οποία βάζει από τα πρώτα λεπτά τους δικούς της κανόνες στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας την σκόνη της στους αντιπάλους της.

Η αναμέτρηση της Δευτέρας (25/2) κόντρα στον ΟΦΗ αποτέλεσε ένα ακόμη κρίκο στην όμορφη αλυσίδα που δημιουργείται!
Ο Ολυμπιακός δείχνοντας αντίδραση κορυφαίας ομάδας, ξεπέρασε σε χρόνο … dt την απογοήτευση του άδοξου αποκλεισμού από την Ντιναμό Κιέβου και διέλυσε την κρητική ομάδα με το εμφατικό 5-1.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Θρύλος μέσα στο 2019 έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στην «καυτή» του έδρα και σε όλα έχει φτάσει σε ευρείες νίκες με εμφατικό τρόπο, αποδίδοντας φανταστικό ποδόσφαιρο.

Σε αυτά τα ματς ο Ολυμπιακός έχει συντρίψει κατά σειρά ΑΕΛ (4-0), Πανιώνιο (4-0), ΑΕΚ (4-1) και ΟΗ (5-1). Τέσσερις εμφατικές νίκες με το εκπληκτικό απολογισμό τερμάτων 17-2!

Κι επειδή στο άθλημα του ποδοσφαίρου τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο, το επισημαίνουμε, διότι πράγματι κάτι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ χτίζεται για τα επόμενα χρόνια!

Ας θυμηθούμε και τα τέσσερα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει ο Ολυμαπικός στο «Γ. Καραϊσκάκης»

29/1/2019: Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-0
2/2/2019: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0
17/2/2019: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1
25/2/2019: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1

https://www.youtube.com/watch?v=hH7ICcIfnEo

https://www.youtube.com/watch?v=v42gRMBjASw

https://www.youtube.com/watch?v=W4XLuJUdcmU

Σχετικά Άρθρα

Back to top button