Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέλαναν» την Ευρωλίγκα! (Video)

printoaka

Στο Top-10 των κορυφαίων φάσεων της Ευρωλίγκα για τον μήνα Νοέμβριο συγκαταλέγεται  η απίθανη συνεργασία των Σπανούλη και Πρίντεζη που κατέληξε στο νικητήριο καλάθι του διεθνούς φόργουορντ του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

 

«Βρίσκονται» με κλειστά μάτια! Είναι παίκτες αληθινοί ηγέτες, που θα ήθελε η κάθε ομάδα να διαθέτει στο ρόστερ της. Για τους μυθικούς Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη ο λόγος, οι οποίοι στο διάστημα όλων αυτών των ετών της ταυτόχρονης θητεία τους στον Ολυμπιακό έχουν χαρίσει πολύ μεγάλες στιγμές μαγείας, υπερηφάνειας και κατακτήσεων τίτλων εγχώριων κι ευρωπαϊκών στους οπαδούς της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Με κορυφαία στιγμή την επική τους συνεργασία που έφερε το νικητήριο καλάθι στον αξέχαστο τελικό της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι δύο τους έμελλε να συνεργαστούν σε ακόμη μία άλλη τελευταία φάση, επίσης σε στιγμές, όπου η μπάλα «ζύγιζε εκατό κιλά». Αυτή του πρόσφατου νικηφόρου εμφύλιου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκεί, όπου Σπανούλης και Πρίντεζης βρέθηκαν για ακόμη μία φρά με … κλειστά μάτια, με τον «Kill-Bill» να δίνει απίστευτη σκαστή πασα και τον Γιώργο Πρίντεζη να πετυχαίνει τογκολ-φάουλ, που χάρισε στον Θρύλο έναν ακόμη θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά με 77-79.

Η συγκεκριμένη φάση, μάλιστα, ψηφίστηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα μέσα στις δέκα κορυφαίες για τον μήνα Νοέμβριο.

Απολαύστε το Top-10 για τον μήνα Νοέμβριο στο παρακάτω video

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button