ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ταξίδι ξεκινάει με συνεπιβάτες όλους μας!

Μία μόλις μέρα απέμεινε για να ξεκινήσει άλλο ένα “έργο” με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό μας! Και συγκεκριμένα το τμήμα μπάσκετ γυναικών του συλλόγου.

Το συγκεκριμένο έργο, ή πιο σωστά “σίριαλ” που αρχικά αναμένεται να “γυριστούν” έξι επεισόδια, όσες δηλαδή και οι αγωνιστικές, έχει τίτλο “Eurocup”. Πολύ απλά, το ταξίδι της νταμπλούχου ομάδας του Ολυμπιακού στο γυναικείο μπάσκετ ξεκινάει.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ζει και να βασιλεύει μόλις δύο σεζόν σε αυτό το τμήμα του Ερασιτέχνη, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί, βάσει παικτριών και τεχνικού τιμ ότι υπάρχει και κυριαρχεί χρόνια ολόκληρα. Τουλάχιστον μπορεί να κυριαρχήσει για τα χρόνια που έρχονται!

Αν εντός συνόρων η κυριαρχία του είναι αδιαμφισβήτητη, εκτός συνόρων υπάρχουν νέες ελπίδες, νέες φιλοδοξίες και νέοι, πολύ μεγάλοι στόχοι. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Τα κορίτσια πέρσι έπαθαν και έμαθαν. Άκρως δικαιολογημένα, αφού ήταν η πρώτη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε διεθνή διοργάνωση. Επομένως εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με άλλου είδους ομάδες, άλλες νοοτροπίες και διαφορετικές καταστάσεις. Καταστάσεις στις οποίες δεν αρκεί να είσαι μόνο καλός, αλλά και έμπειρος.

Τα κορίτσια πήραν πέρσι το βάπτισμα του πυρός, ενώ με τις συντονισμένες προσπάθειες του Ερασιτέχνη, ο υπάρχων κορμός ενισχύθηκε καθοριστικά με νέες παίκτριες που μπορούν να προσφέρουν ότι ακριβώς επιζητά ο σύλλογος.

Όλα αυτά κάνουν πρεμιέρα αύριο, με τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη να ρίχνονται στην μάχη του Eurocup. Kαι χρειάζονται την στήριξη του κόσμου και σε αυτό το ταξίδι, κάτι που είναι δεδομένο πως θα έχουν. Κι αυτό γιατί όλοι γνωρίζουν πως οι κάτοχοι της κάρτας μέλους και κάρτας junior η είσοδος είναι δωρεάν. Αλλά ούτε οι τιμές των 5 και 10 ευρώ είναι απαγορευτικές για τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας απέναντι στην Γκορζόβ.

Το ταξίδι ξεκινάει και όλοι εμείς είμαστε συνεπιβάτες στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού μας!

To πρόγραμμα
1η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Γκορζόβ (Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, 18:00)
Ρίγα-Μπεσίκτας (Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, 20:30)
2η αγωνιστική

Μπεσίκτας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Πέμπτη 19 Οκτωβρίου,20:30)
Γκορζόβ-Ρίγα (Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, 20:30)
3η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Ρίγα (Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, 18:00)
Μπεσίκτας-Γκορζόβ (Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, 20:30)
4η αγωνιστική

Γκορζόβ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, 18:00)
Μπεσίκτας-Ρίγα (Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, 20:30)
5η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Μπεσίκτας (Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, 20:30)
Ρίγα-Γκορζόβ (Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, 20:30)
6η αγωνιστική

Ρίγα- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.(Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, 19:30)
Γκορζόβ-Μπεσίκτας (Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, 20:30)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button