ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα με την Αρούκα

anakoinosi_white_red_0

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε το πλήρες πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και των Πορτογάλων, ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης.

 

Αποφασισμένος για πρόκριση στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την προσεχή Πέμπτη (25/8-21:45) την Αρούκα στο Γ. Καραίδκάκης».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από τη σημαντική εκτός έδρας νίκη τους με 1-0 χάρη στο γκολ του Σεμπά στο 27 και καλούνται στην πύρινη έδρα τους να ξεπεράσπουν το εμπόδιο των Πορτογάλων, ώστε να δώσουν πανηγυρικό κι εμφατικό χαρακτήρα στην πρόκρισή τους

Το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε το πρόγραμμα ενόψει του παιχνιδιού με την πορτογαλική ομάδα. Η προπόνηση του Θρύλου θα γίνει το πρωί της Τετάρτης στις 09:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στις 11:30 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, η οποία θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 25/8/2016 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρούκα, στον επαναληπτικό αγώνα play off του UEFA Europa League (21:45). Μία ημέρα νωρίτερα, τόσο η ομάδα μας, όσο και η αντίπαλος του Θρύλου από την Πορτογαλία, έχουν προπονήσεις ανοικτές για τα ΜΜΕ, καθώς και Συνεντεύξεις Τύπου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα, την Τετάρτη 24/8/2016, παραμονή του αγώνα με την Αρούκα.

Αναλυτικά:

09:00 * Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

11:30 * Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

20:30 * Συνέντευξη Τύπου της Αρούκα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

21:00 * Προπόνηση της Αρούκα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button