ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το προφίλ της Αρούκα

86c57e12395ac106edf1fe15ca89ca3d_L

Απέναντι στην «σταχτοπούτα» ομάδα της Πορτογαλίας θα παλέψει ο Θρύλος για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League. To Redaroume σας παρουσιάζει την προσεχή ευρωπαϊκή αντίπαλο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Απέναντι σε μία ομάδα που μετέχρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στις ευρωπαίκές διοργανώσεις θα κληθεί να παλέψει ο Ολυμπιακός με φόντο το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Η Αρούκα προκρίθηκε σε βάρος τηςε Χέρακλες Αλμέλο από την Ολλανδία με δύο ισοπαλίες (1-1 εκτός και 0-0 εντός) χάρη στο εκτός έδρας γκολ που σημείωσε και θα πέσει πάνω στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί επί πορτογαλικού εδάφους στις 18 Αυγούστου στην έδρα της Αρούκα, ενώ η ρεβάνς στι 25 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πέρυσι η προσεχής ευρωπάική αντίπαλος του Ολυμπαικού τερμάτισε στην Πέμπτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η οποία της χάρισε το ευρωπάικό διαβατήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΡΟΥΚΑ

ΈΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ: 25 Δεκεμβρίου 1961

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΣΤΑΝΤΙΟ ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ (5.000)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΛΙΤΟ ΒΙΤΙΝΓΚΑΛ

Ο 47χρονος προπονητής της Αρούκα κατάγεται από την Ανγκόλα και ανήκει στην ομάδα από τον Ιούλιο του 2015 ενώ τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου είχε αποχωρήσει από την επίσης πορτογαλική, Μπελενένσες.

ΤΙΤΛΟΙ: –

ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες

Ράφαελ Μπρακάλι

Ρουί Σακραμέντο

 

Αμυντικοί

Ούγκο Μπάστο

Σέμα Βελάσκεζ

Άντερσον Λουίζ

Γκέγκε

Τζουμπάλ

Νελσίνιο

 

Μέσοι

Αρτούρ

Άντιλσον Γκοϊάνο

Νουνίνιο

Χόρχε Ιντίμα

Αντρέ σάντος

Ράφαελ Κριβελάρο

Νούνο Κοέλιο

 

Επιθετικοί

Μάρλον Ντε Ζέσους

Ματέους

Ρομπέρτο

Ζεκίνια

Βάλτερ Γκονζάλες

Μπρούνο Λόπες

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button