ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πάθος και η…υπομονή

Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα ,είχα γράψει ότι θα περιμένω   διάρκεια από τον Ούρος Τζούρτζεβιτς πρίν τον αποθεώσω. Διότι, οκ,  για να διακριθεί ένας σέντερ φορ θα πρέπει να βάζει γκολ , αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο. Θα πρέπει και ο ίδιος αλλά και ο κάθε ποδοσφαιριστής να δείχνουν ότι γουστάρουν να παίζουν  και  να βγάζουν θέληση για προσφορά.

Ο Σέρβος είναι ένας απο αυτούς που προσπαθεί και δεν μπορώ να μην του  δώσω Credit για αυτό. Οπως και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για τα νεύρα που είχε.  Έκανε τρία εξαιρετικά τελειώματα που εμπεριείχαν ένα γκολ και δύο δοκάρια.

Και εγώ στη  θέση του, στο τέλος του αγώνα μουρλαμένος θα ήμουν και μπινελίκια θα έριχνα και δεν θα ήθελα να δώ κανέναν μπροστά μου.

Πέρα από το ομαδικόν του θέματος, ο εκάστοτε παίκτης παίζει και για τον εαυτό του. Για να δείξει ότι αξίζει. Και ο Σέρβος επειδή δεν ζεί σε κανα μικρόκοσμο ξέρει ότι του έχει γίνει κριτική για τους πρώτους μήνες που ήταν άσφαιρος.  Και είναι επίσης λογικό όταν δεν του βγαίνει κάτι να θυμώνει. Οχι με τον Λεμονή, όχι με τον κόσμο ,αλλά με τον εαυτό του.  Εγώ τέτοιους  παίκτες θέλω στην ομάδα. Αυτούς γουστάρω. Που τα δίνουν όλα και όχι άλλους που αδιαφορούν.

Οσο για την κριτική που γίνεται στον Λεμονή  θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβουμε. Για πολλοστή φορά ο Ελληνας κόουτς μπήκε μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση και έχει διορθώσει κάποια πράγματα. Να τα διορθώσει όμως ΟΛΑ είναι πρακτικά αδύνατο. Οταν μία ομάδα δεν έχει δουλευτεί σωστά απο την αρχή, όταν  δεν  έχει πλάνο σε άμυνα και επίθεση από την προετοιμασία δεν είναι εύκολο για τον οποιοδήποτε προπονητή να αλλάξει πράγματα. Οπότε θα πάμε ως είμαστε   και θα περιμένουμε να γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις εκεί που πρέπει. Και να είστε σίγουροι ότι και η διοίκηση και ο προπονητής ξέρουν που και πρέπει να στοχεύσουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button