ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το “κόσμημα” του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς

Την… τιμητική του είχε σήμερα το προπονητικό κέντρο του Ρέντη αλλά ακόμη περισσότερο, την τιμητική τους είχαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, για τους οποίους το “κόσμημα” αυτό που φιλοξενεί την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, άνοιξε τις πόρτες του διάπλατα για να μοιραστεί μαζί του τα δικά του “μυστικά”, τους δικούς του Θρύλους.

Άπαντες, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς είναι ο χώρος όπου “χτίζεται” ο πρωταθλητής μας, τα νέα έργα που έχουν γίνει, αλλά και το πόσο τέλεια οργανωμένες και εκσυγχρονισμένες είναι οι εγκαταστάσεις.

Η συγκέντρωση των εκπροσώπων του Τύπου έγινε στο Καραϊσκάκη και από κει τους μετέφερε το ανανεωμένο πούλμαν της ομάδας. Στην συνέχεια, άπαντες μεταβήκαν στου Ρέντη και εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν όλα όσα δεν βάζει ο ανθρώπινος νους για ελληνική ομάδα. Ή μάλλον, γιατί να μην το βάζει όταν πρόκειται για Ολυμπιακό;!

Το προπονητικό κέντρο επεκτάθηκε με κατασκευές νέων γηπέδων και ξενώνων για τους νέους παίκτες το 2010 και από τότε εκσυγχρονίζεται συνεχώς. Σήμερα αξίζει να αναφερθεί πως η έκτασή του ξεπερνά τα 100 στρέματα και φιλοξενεί 50 παιδιά ηλικίας 14 ως 19 ετών από όλη την Ελλάδα.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, εκτός από την πρώτη ομάδα, βρίσκεται και η Ακαδημία που αποτελείται από 11 τμήματα, όπου εκπαιδεύονται 265 ποδοσφαιριστές από 8 ως 19 ετών. Σε ότι αφορά τα γήπεδά του, εκεί τι να πρωτοπει κανείς! Τέσσερα γήπεδα έχουν φυσικό χλοοτάπητα, με τα δύο από αυτά να είναι υβριδικά. Επίσης, υπάρχουν και τα P1, P2, P3, P4 με συνθετικό χλοοτάπητα, μέχρι και γήπεδο του Beach Soccer και 2 γήπεδα του Foot Volley!!! Στις προτεραιότητες του Συλλόγου είναι να δημιουργήσει και ένα γήπεδο Futsal.

Τέλος στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη απασχολούνται περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι.

Δείτε όλα αυτά που καταγράψαμε με φωτογραφίες:

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button