Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Το κυνήγι στους ρεπόρτερ Ολυμπιακού συνεχίζεται…»

karapapas-570

Την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζεται ο Θρύλος από αντιπάλους και διάφορους αρθρογράφους εξέφρασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζεται απο διάφορους ο Ολυμπιακός σαν οργανωισμός γενικότερα, αλλά και οι ρεπόρτερ του από προπονητές, παράγοντες, αλλά δημοσιογράφους που καλύπτου τα ρεπορτάζ άλλων ομάδων, είαι εξοργιστικός.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς επιτέθηκε φραστικά κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου σε έναν ρεπόρτερ  Ολυμπιακού, ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» Κώστας Καραπαπάς φρόντις ενα εκφράσει τον αποτροπιασμό του μέσω των social media.

Αναλυτικά τί έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Το κυνήγι στους ρεπόρτερ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνεχίζεται από κάποια γιουσουφάκια “συναδέλφους” τους. Και από κάποια νούμερα με θεσμικό ρόλο στα όργανα των δημοσιογράφων. Ένας ρεπόρτερ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ζήτησε από τον Ίβιτς να σέβεται τους δημοσιογράφους και του την έπεσαν άπαντες και με λύσσα! Στην Τούμπα κάποιοι “δημοσιογράφοι” έβριζαν τον Μάρκο Σίλβα αλλά δεν είδα να ασχολούνται ούτε οι ευαίσθητοι αρθρογράφοι της πλάκας, ούτε οι κυράτσες του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button