Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το καλύτερο δώρο για Σιόβα!

dkar-1

Εξαιρετική εμφάνιση πραγμαοτποίησε ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού στην επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από διάστημα τριών μηνών.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν για τον Δημήτρη Σιόβα η χθεσινή αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά.

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την μεγάλη του επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους, παίρνοντας το καλύτερο δώρο  από τν Πάουλο Μπέντο και με την εν γένει του παρουσία έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Πορτογάλο προπονητή ότι μπορεί να τον υπολογίζει βάσιμα στα πλάνα του ενόψει της δύσκολης και κρίσιμης συνέχειας

Τρεις ακριβώς μήνες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό (σ.σ. είχε αποχωρήσει τραυματίας στο 40ό λεπτο του πρώτου αγώνα με την Χάποελ Μπεερ Σεβά (0-0)  στις 26 Ιουλίου για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League) ο διεθνής αμυντικός φάνηκε να ξαναβρίσκει τον ρυθμό του και με την πολύ καλή του παρουσία … φώναξε παρών.

Ο Σιόβας όχι μόνο ήταν αλάνθαστος αμυντικά, αλλά συνδύασε  την πολύ καλή του απόδοση με μία εξαιρετική ασίστ στο 66ο λεπτό, όταν από δική του σέντρα από τα αριστερά, ο Φελίπε Πάρντο με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό, καθαρίζοντας την υπόθεση – νίκη.

Συμπερασματικά, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός απέδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα και να διεκδκικήσει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια, που περιμένεουν τους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα και Europa League.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button