ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό!»

Την ευτυχία του για τα όσα βιώνει στους πρωταθλητές Ελλάδας, εξέφρασε ο Σεμπά.

Μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Σεμπά συμβάλλοντα ςτα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να υποτάξει την αντίσταση του Ηρακλή με 3-0 στον Ναό και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στις δηλώσεις του εξωτερίκευσε τον ενθουσιασμό του όταν καταφέρνει και βοηθάει την ομάδα του να κερδίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπά:

Για το ότι πλέον έχει κερδίσει την αναγνώριση από τον κόσμο του Ολυμπιακού με την πολύ καλή του απόδοση:

«Είμαι ευτυχισμένος που η ομάδα μου καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους της και ότι είμαι και εγώ ένας από αυτούς που βοηθάνε την ομάδα να κερδίζει».

Για το γεγονός πως βοηθάει αποφασιστικά τον Ολυμπιακό να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του:

«Αποτελεί μέρος της τακτικής της ομάδας. Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου είτε επιθετικά είτε αμυντικά και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βοηθάω το σύλλογό μου».

Για τον χρόνο που χρειάστηκε για να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό:

«Η περασμένη χρονιά ήταν χρονιά προσαρμογής για εμένα. Χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμοστώ. Δούλεψα σκληρά και προσπάθησα να βελτιώνομαι συνεχώς. Φέτος είμαι πολύ καλά, έχω προσαρμοστεί και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Για τη συνεργασία του με τον Πάουλο Μπέντο:

«Προσπαθώ να κάνω πάντα αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου. Κάνουμε μαζί ότι είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό και προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στον Ολυμπιακό. Σε γενικές γραμμές είναι ήρεμη η κατάσταση μαζί με τον προπονητή μου και προσπαθώ να ακούω τις συμβουλές που μου δίνει».

Για το αν είναι η φετινή η καλύτερη χρονιά στην καριέρα του:

«Σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες μου χρονιές. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που όλοι θέλουμε να συμβεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button