ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «ευχαριστώ» του Λεονάρντο

Τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα  ευχαρίστησε δημόσια ο νυν μπακ – χαφ του Ολυμπιακού για τη βράβευσή του στην κορυφαία ενδεκάδα του περυσινου πρωταθλήματος. 

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/1) η εκδήλωση του ΠΣΑΠ με την βράβευση των παικτών, που έθελξαν με τις εμφανίσεις τους στην διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου

Ο Λεονάρντο Κούτρης ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν, αφού ψηφίστηκε ,μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περυσινού πρωταθλήματος.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ – χαφ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή τη σπουδαία προσωπική διάκριση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social media, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσουι τον βοήθησαν.

Αναλυτικά τί έγραψε οΛεονάρντο Κούτρης:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που αποτελώ μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περσινού πρωταθλήματος ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους ! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην κυρία δίπλα μου που είναι πάντα εκεί για μένα!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button