ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ευχαριστώ της ΚΑΕ στον κόσμο

Νικητής έφυγε από το Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης για τον αγώνα κόντρα στην Μακάμπι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. 
Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για αγώνα εκτός έδρας σε ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο, οι φίλοι των ερυθρολεύκων που βρέθηκαν στην Μακάμπι έκλεψαν την παράσταση με τους παίκτες να σπεύδουν να τους χειροκροτήσουν.
Το ίδιο συνέβη και με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους ερυθρόλευκους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Τελ Αβίβ:
Η ανακοίνωση:
Στο τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του Ολυμπιακού γύρισαν στον κόσμο τους που βρέθηκε στο “Menora Mivtachim Arena” και τους ευχαρίστησαν με το δικό τους χειροκρότημα για την υποστήριξη προς την ομάδα σ’ όλο το παιχνίδι.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους 55 φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα μαζί με το τσάρτερ της ομάδας όσο και τους 20 που βρίσκονται στο Ισραήλ και βρέθηκαν στο παιχνίδι και παρότι του γήπεδο της Μακάμπι ήταν ασφυκτικά γεμάτο με τους φιλάθλους της, οι «ερυθρόλευκες» φωνές έφταναν στα αυτιά των παικτών και του τεχνικού τιμ της ομάδας μας.
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για τον αυριανό (σ.σ. σημερινό) αγώνα με την Κίμκι στο ΣΕΦ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button