ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το γυναικείο πόλο δίπλα στους Άνδρες

Οι τρεις αδελφές Πλευρίτου, η Τζούλια Έμολο και η Μόνικα Έγκενς βρέθηκαν στο πλευρό της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με το Αννόβερο.

 

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μακράν την κορυφαία αθλητική οικογένεια της χώρας σε όλες τις εκφάνσεις επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα σε καθημερινή βάση και αποτελεί την βάση πάνω στην οποία χτίζονται οι επιτυχίες και του έχου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγει μίλια από τους εγχώριους αντιπάλους του στο περασμα των χρόνων.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το ένδοξο τμήμα του πόλο, που έχει χαρίσει τόσες πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων.

Μάλιστα, πέντε αθλήτριες της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στις εξέδρες του «Παπαστράτειου» το βράδυ του Σαββάτου, ώστε να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας απέναντι στο Αννόβερο για την έκτη αγωνιστική του Champions League

Ο λόγος για τις Τζουλιάνο Έμολο, Μόνικα Έγκενς και τι τρεις αδελφές Ελευθερία, Μαργαρίτα και Β΄λασω Πλευρίτου, οι οποίοι κι έστρεψαν επάνω τους όλα τα βλέμματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button