ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το βίντεο που “αδειάζει” τον Τζαφερόπουλο για το σφύριγμα

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε από το Ρέντη, φαινεται καθαρα η στάση του διαιτητή Μιχάλη Τζαφερόπουλου, ο οποίος ξεκάθαρα σφυρίζει στην τελευταία επίθεση της ΑΕΚ και συγκεκριμένα σε φάουλ που γίνεται πάνω στον Αλβανό.

Το περίεργο ομως είναι ότι ποτέ δεν εκτελέστηκε ελεύθερη ρίψη στο σημείο της παράβασης. Ενώ έχει σφυρίξει λοιπόν ο διαιτητης, η ΑΕΚ συνεχίζει την επίθεση της, αφού δεν διακόπτει τον αγώνα, με αποτέλεσμα να βρεθεί παίκτης των φιλοξενούμενων να εκτελεί σουτ εξ’ επαφής στον Τσιλιμπάρη, όπου θα μπορούσε να είχε πετυχει γκολ εις βάρος του Ολυμπιακού.

Μετά το σουτ, διακόπτεται πολύ καθυστερημένα ο αγώνας και αφού έχει αποκρούσει ο Τσιλιμπάρης, από τον κ. Τσάκωνα ο οποίος κατευθύνεται στους παρατηρητές και αναφέρει ότι δεν σφύριξε ο κ. Τζαφερόπουλος αλλά ακούστηκε σφύριγμα από την κερκίδα! Και μάλιστα αυτό αναφέρθηκε ακόμα και στην τηλεοπτική μετάδοση.

Πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει! Δηλαδη ο Τζαφειρόπουλος αρνήθηκε ότι σφύριξε, με το συγκεκριμένο βίντεο και την πραγματικότητα να τον διαψεύδουν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button