Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το έκανε όπως το 1998! (Videos)

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League με απολογισμό δύο νικών απέναντι στη Ριέκα κι αφού στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει στην έδρα του με 2-1. Κάτι ανάλογο με την αντίστοιχη ομαδάρα του 1998-99. Στην πορεία μέχρι τα προημιτελικά…

Πιο αποφασισμένος κι έτοιμος από ποτέ για την υπέρβαση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός!

Οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι επιβεβαίωσαν πλήρως την ξεκάθαρη αίσθηση ανωτερότητας, που ;«έβγαζαν» στον αγωνιστικό χώρο στις καθοριστικές αναμετρήσεις των πλέι – οφ του Champions League απέναντι στην Ριέκα και τσέκαραν με τρόπο εμφατικό το εισιτήριο για τα «αστέρια», όπως μαρτυρούν οι δύο νίκες επί της πρωταθλήτριας Κροατίας.

Για τους λάτρεις των συμπτώσεων, οι αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» με το συγκρότημα του Ματίας Κεκ ανέδειξαν ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό θέμα, το οποίο «ξυπνάει» αρκετά ευχάριστες αναμνήσεις στους εκατομμύρια πιστούς οπαδούς της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Μνήμες από την μαγική κι ονειρεμένη σεζόν 1998-1999!

Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός και πάλι ειχε ξεκινήσει το ονειρεμένο του ταξίδι μέχρι τα προημιτελικά του Champions League από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι – οφ

Ο Θρύλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην άκρη του πάγκου του είχε κληρωθεί με την Ανόρθωση. Με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, το οποίο είχε κερδίσει δύσκολα με 2-1 χάρη σ τέρματα των Στέλιου Γιανανκόπουλου (12’) και Λουτσιάνο (32’), για να μειώσει η κυπριακή οάδα με τον Μιχαίλοβιτς στο 64’

Στον επαναληπτικό του «Αντώνης Παπααδόπουλος» ο Ολυμπιακός πήγε αποφασισμένος για πρόκριση. Παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-0 στο 38’ με γκολ του Μιχαϊλοβιτς, με μπαλάρα και αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος θριάμβευσε 2-4 και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Δύο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» είχε πετύχει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (57’, 86’) κι από ένα οι Γρηγόρης Γεωργάτος (48’) και Σίνισα Γκόγκιτς (92’), ενώ η Ανόρθωση είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2 με το Κρισμάρεβιτς στο 80’.

Λέτε να επαναληφθεί ανάλογη πορεία και φέτος για τον Ολυμπιακό; Η απάντηση στα .. πόδια τω παικτών του Μπέσνικ Χάσι

Ας θυμηθούμε και τις τέσσερις νίκες του Θρύλου στα πλέι– οφ απέναντι σε Ανόρθωση και Ριέκα

https://youtu.be/zVsv64sCBKc

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button