ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους «ξεμπρόστιασε» ο Καραπαπάς!

Στη θέση της έβαλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μέσω των social media.

 

 

Με τον δικό του ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ο Κώστα Καραπαπά «κατακεραύνωσε» o Κώστας Καραπαπάς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με αφορμή την απάντηση του Προέδρου Πετρίδη για τις υποθέσεις των Πιέρρου Σωτηρίου και Ντε Βινσέντι.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μήνυμα που ανέβασε στα social media προέτρεψε τον Πρόεδρο της κυπριακής ομάδας να μην εκτίθεται με τα λεγόμενά του, διότι γνωρίζει πολύ καλά τί ακριβώς έχει συμβεί και στις δύο υποθέσεις

Αναλυτικά:

«Σχετικά με την ανακοίνωση-απάντηση του ΑΠΟΕΛ (για την ακρίβεια του ίδιου του κ. Πετρίδη) να ξεκαθαρίσω τα εξής: Γνωρίζω πολύ περισσότερα απο τα… βασικά και στις δυο υποθέσεις, οπότε καλό θα είναι να μην εκτίθεται ο κ. Πετρίδης, με τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να μιλάει για τα… μανιτάρια που τα γνωρίζει καλύτερα απο το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο κ. Πετρίδης λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά την συμφωνία του και με τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Μαρινάκη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βρέντζο για την υπόθεση Σωτηρίου και είναι αυτός που παραπλάνησε τους πάντες. Τώρα, γιατί επέλεξε μια μικρότερη προσφορά (αυτή της Κοπεγχάγης) και ζημίωσε τον ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που αφορά στους μετόχους του ΑΠΟΕΛ και πλέον όχι εμάς.

Αυτό που συνεχίζει να μας αφορά είναι η υπόθεση Ντε Βινσέντι στην οποία εκτός απο τον ΑΠΟΕΛ ζημιώθηκε και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Για την υπόθεση αυτή λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που ο “φιλόξενος” κ. Πετρίδης δεν έχει φέρει στο φως.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button