ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τουπάν: «Σπουδαία νίκη, σοβαροί με την ΑΕΚ»

Στη σημασία του θριάμβου επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Αξέλ Τουπάν, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της ΑΕΚ

Τον ενθουσιασμό του για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συγκλονιστική στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Αξέλ Τουπάν

Ο Γάλλος φόργουορντ στο παρθενικό του blog για το 2019 στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο απαιτητικό πρόγραμμα που περιμένει τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας, η στήριξη του οποίου ήταν συγκλονιστική κόντρα στους πράσινουςq

«Καλή χρονιά σε όλους… Εμείς σίγουρα ξεκινήσαμε με ιδανικό τρόπο το 2019, καθώς πήραμε μια σπουδαία νίκη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί είχαμε χάσει ήδη δύο φορές από εκείνους και επιπλέον χρειαζόμασταν τους δύο βαθμούς για να ‘ξεχάσουμε’, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, την ήττα από την Νταρουσάφακα. Ήταν μια πραγματικά κακή ήττα.

Στην χθεσινή αναμέτρηση, όμως, κάναμε σπουδαία δουλειά! Βγάλαμε πολύ ενέργεια στο παρκέ και οι φίλαθλοί μας ήταν σπουδαίοι. Το γήπεδο ήταν ακριβώς όπως το περίμενα! Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας ήταν υπέροχη.

Ήταν η πρώτη φορά από τότε που ήρθα που στον Ολυμπιακό που το ΣΕΦ γέμισε ασφυκτικά. Είχα την ευκαιρία να το δω γεμάτο και ως παίκτης της Ζαλγκίρις στους περσινούς προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, όμως, ήταν η πρώτη μου φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού και πραγματικά το απόλαυσα.

Το ίδιο έκαναν και οι δικοί μου άνθρωποι. Η οικογένειά μου είναι ακόμη εδώ, το ίδιο και οι φίλοι μου. Όλοι τους παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αποτέλεσε για εκείνους μια σπουδαία εμπειρία!

Αυτός ο αγώνας, όμως, ανήκει στο παρελθόν και πρέπει άμεσα να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και είχαμε μόλις μια μέρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό.

Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button