ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τουπάν: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

Στους τομείς που θα κρίνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές στάθηκε ο Αξέλ Τουπάν

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές εστίασε ο Αξέλ Τουπάν.
Ο διεθνής Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του σε παιχνίδι της Ευρωλίγκα μετά τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική, μιλώντας στη κάμεα της Nova, στάθηκε στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη στα οποία υπέπεσε στο Κάουνας και του κόστισαν την ήττα:

«Ταλαιπωρήθηκα, αλλά είμαι πλέον σε καλή κατάσταση. Προπονήθηκα τις τελευταίες μέρες, έπαιξα λίγο στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και θα αγωνιστώ κανονικά».

Για την Εφές είπε: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, συνεπώς πρέπει να είμαστε πολύ δυναμικοί στην άμυνα μας για να τους σταματήσουμε».

Για το αν οι Μπομπουά και Μίτσιτς είναι οι κυριότεροι κίνδυνοι, σημείωσε: «Ναι, πιθανότατα αυτοί είναι οι δύο που πρέπει να σταματήσουμε. Ο Μίτσιτς είναι αυτός που ελέγχει το ρυθμό και οργανώνει την υπόλοιπη ομάδα. Σίγουρα πάντως αυτοί οι δύο είναι οι πιο σημαντικοί παίκτες της περιφέρειας της Εφές. Ό,τι ισχύει για τους κοντούς, ισχύει και για τους ψηλούς. Ο Ντάνστον είναι πολύ ικανός, ο Πλάις είναι 2.17 και επικίνδυνος, ο Μόερμαν σουτάρει καλά φέτος».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς στο Κάουνας, είπε: «Κυρίως τα λάθη. Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Ολυμπιακού: «Θέλω να δω ένα γεμάτο γήπεδο, όπως ήταν απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ. Ξέρω ότι το παιχνίδι με τη Μίλαν είναι σημαντικό για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και για εμάς είναι εξίσου σημαντικό ματς».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button