ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον πλήγωσαν δοκάρια και Τζόνσον

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς καθώς γνώρισε την ήττα με 7-5 από την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού.  Οι ερυθρόλευκες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην επίθεση καθώς η Τζόνσον είχε κατεβάσει ρολά, και έδειξε οτι φέτος θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά την αναμέτρηση καθώς από τα πρώτα λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1 χάρις σε τέρματα της Ξενάκη (2) και της Ελληνιάδη. Στην συνέχεια τα κορίτσια μας συνέχισαν να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα είχαν μπλοκάρει έσπασαν τα δοκάρια αμέτρητες φορές, σε αντίθεση με την Βουλιαγμένη που έδειχνε να βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα απέναντι στην Διαμαντοπούλου έτσι το 5-1 ήρθε φυσιολογικά.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου η ομάδα του Χάρη Παυλίδη μείωσε σε 5-2 και ακολούθησαν γκολ από τις Ξενάκη και Αβραμίδου για το 6-3.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου η Μαρία Πάτρα πέτυχε το τελευταίο τέρμα της Βουλιαγμένης (7-3) με τις Έγκενς και Ασημάκη στο τελευταίο λεπτό να διαμορφώνουν το τελικό 7-5.

.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-5

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 2-0 , 1-2 , 1-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Γιαννοπούλου, Γκίλλα, Διαμαντοπούλου 1, Χυδηριώτη, Νίνου Ε., Νίνου Π., Ξενάκη 3, Πάτρα 1, Μαστρόκαλου, Ιωαννίδη, Κοκκινάκη, Ελληνιάδη 2, Καϊάφα, Κοτσιώνη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 1, Μανωλιουδάκη, Ελευθεριάδου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Πλευρίτου Β., Γκόφερς 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Κανετίδου, Παπαναστασίου, Σταματοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button