ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον αποχαιρέτησε και έρχεται

Αυτό που ακούγονταν εδώ και ημέρες σε πηγαδάκια φαίνεται να γίνεται σιγά – σιγά πράξη. Μιας και το Παλαιό Φάληρο με μια λιτή ανακοίνωση την Τετάρτη το βράδυ αποχαιρέτησε τον Κώστα Κάκαρη που πολύ σύντομα όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στο Λιμάνι

«Η διοίκηση του Π. Φαλήρου με ανακοίνωσή της αποχαιρέτησε τον νεαρό φουνταριστό που πρόσφατα κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών.

«Τίμησε τα χρώματα του Α. Ο. Π. Φ. από 8 ετών παιδί και έμαθε τα μυστικά της υδατοσφαίρισης στην ομάδα μας. Ένας αθλητής που ανδρώθηκε προσωπικά και αθλητικά στην ομάδα μας. Η σωστή δουλειά και η προσπάθεια τον οδήγησαν μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, στην κατηγορία νέων ανδρών με την εθνική ομάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Κάκαρη, που από σήμερα δεν ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας και πραγματοποιεί ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Του ευχόμαστε η μέχρι τώρα πορεία του, να αποτελέσει εφαλτήριο μεγαλύτερων επιτυχιών και διακρίσεων. Κώστα «φτάσε όπου δε μπορείς», αναφέρει η ανακοίνωση του Π. Φαλήρου.»

Ο ταλαντούχος φουνταριστός πολύ σύντομα να έρθει  από την ομάδα του Πειραιά, όπως και ο Δημήτρης Σκουμπάκης που φόραγε το σκουφάκι της Γλυφάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button