ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι ψάχνει ο Φρανσουά;

Κάτι… μαγειρεύει ο Φρανσουά Μοντεστό κι όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον πρόκειται για κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο για τον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν κανονικά στο Ρέντη την Παρασκευή, ωστόσο, απουσίασε από το φιλικό με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στην εξέδρα. Οπότε, όπως όλοι υπέθεσαν, ο Φρανσουά βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό για σκάουτινγκ για κάποιον ποδοσφαιριστή. Δίχως βέβαια να επιβεβαιώνεται ούτε να διαψεύδεται κάτι.

Σε κάθε περίπτωση, αν βρίσκεται στο εξωτερικό σημαίνει πως βρίσκεται εκεί για να “τσεκάρει” κάτι καλό. Και αν κρίνουμε από τον Παπέ Σισέ, οι επιλογές του είναι ιδιαίτερες και ξεχωριστές.

Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι ο Φρανσουά Μοντεστό δεν θα έμενε μόνο στον Καμαρά της Αζαξιό, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί τις τελευταίες ημέρες. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο επικεφαλής του ερυθρόλευκου τμήματος σκάουτινγκ ψάχνει για άλλους… Καμαράδες!

Λαμβάνοντας υπόψη το… ιστορικό των υποθέσεων που αναλαμβάνει ο Μοντεστό, η λογική λέει ότι θα μάθουμε ξαφνικά ένα όνομα το οποίο θα αποτελέσει προσωπική του επιλογή.

Ο Μοντεστό κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και από τους δημοσιογράφους και από τους διάφορους μάνατζερ, αλλά κάνει κινήσεις ακόμη και κάτω από τη μύτη γαλλικών ομάδων και φέρνει το ανάλογο αποτέλεσμα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button