ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι να πουν οι άλλοι…

images (1)Αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο ,στάθηκε το mail  ενός φίλου του Ολυμπιακού, που μου εξέφρασε την ανησυχία του για το ότι οι Πρωταθλητές δεν κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι. 

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Και επειδή πέραν του φίλου,ακούω κάποια πραγματάκια διάφορα με μερικούς να ψάχνονται για μεταγραφικές ενισχύσεις και τέτοια με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα έπρεπε να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ και  του Παναθηναϊκού.

Καταρχήν, μέχρι τώρα πλην του Ερνάνι  δεν έχει αποχωρήσει κάποιος παίκτης απο το ρόστερ. Γράφονται και ακούγονται διάφορα, αλλά μέχρι στιγμής έχει γίνει μία μεταγραφή, του Φιγκέιρας και μία ανανέωση ,αυτή του Τσόρι. Θα πρέπει όλοι οι Ολυμπιακοί να καταλάβουν ότι μία ομάδα λειτουργεί βάσει προγραμματισμού και όχι του τι θέλει ο καθένας. Η ομάδα- εν όψει των προκριματικών- πρέπει και οφείλει να κρατήσει τον κορμό της ,εκτός και αν έρθει μία απόλυτα εξωπραγματική πρόταση. ΠΧ οι Πειραιώτες είπαν όχι σε μία πρόταση 7.000.000 Ευρώ για  τον Μασουάκου.

Οι  υπόλοιπες ομάδες, λοιπόν,  για να επανέλθουμε στα δικά μας, θα πρέπει να κάνουν πολλά πράγματα και πολλές επενδύσεις για να φτάσουν στο σημείο να ..φτάσουν κοντά στους Πειραιώτες. Ενας Ολυμπιακός που έχει δικό του γήπεδο, κάνει ακόμα καλύτερο  το προπονητήριο του Ρέντη και έχει τους καλύτερους παίκτες, ενώ κάνοντας επενδύσεις μπορεί να φέρει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά και μέσω σκάουτινγκ μπορεί να φέρει άσημους παίκτες, όπως οι Μασουάκου, Ομάρ και να τους μοσχοπουλήσει. Αρα θέλει υπομονή το πράγμα και πίστη  στη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και αφήστε τους άλλους να πανηγυρίζουν για τις μεταγράφαρες τους

Σχετικά Άρθρα

Back to top button