ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι να περιμένεις απο λαό με… πράσινα!

Πολύ βαβούρα για το… τίποτα φαίνεται πως έκανε η Μπέτις σχετικα με τα εισιτήρια που θέλησε να εξασφαλίσει για την αναμέτρηση της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πιο συγκεκριμένα, αν και αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα πάρει 1.600 εισιτήρια (τόσα δικαιούται βάσει του 5%) για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό της ερχόμενης Πέμπτης (20/09, 22:00) για τους ομίλους του Europa League, η ισπανική ομάδα ζήτησε λιγότερα.

Βέβαια οι ιθυνοντες της ισπανικής ομάδας έκαναν το προβλεπόμενο ζητώντας το συνολο των εισιτηριων που δικαιούνται. Ομως λογάριασαν χωρις τους φιλάθλους τους!!!

Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου της Σεβίλλης έκριναν ότι βάσει της ζήτησης που υπάρχει, τα 400 εισιτήρια καλύπτουν τις ανάγκες τους!!!

Μέσα από αυτό το γεγονός διακρίνουμε για μια ακόμα φορά γιατί ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη! Μέχρι 200 χιλιόμετρα από το Βόρειο Πόλο έχουν φτάσει δίχως να επιστρέψουν ούτε ένα εισιτήριο.

Ειμαστε ευτυχεις που τελικως δεν θα χρειαστουν οι Ισπανοι ολα τα εισιτήρια. Αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι θα περισσέψουν περισσότερα κομμάτια για να δοθούν στους φίλους του Ολυμπιακού!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button