ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα;

Αυτό που ζούμε φέτος με τον ΠΑΟΚ πραγματικά δεν έχει προηγούμενο . Απίστευτες καταστάσεις οι οποίες, πλέον, αγγίζουν το όριο της κωμωδίας.

Η διαρροή του “Δικεφάλου”, μετά την δικαιολογημένη παρέμβαση των Πειραιωτών στο θέμα της μη  κλήσηςε του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στα Γιάννενα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως  “επιδιώκει να δυναμιτίσει το κλίμα εν όψει Κυριακής.”

Είναι εκεί που πραγματικά γελάει και ο κάθε πικραμένος. Ποιος μιλάει ρε παιδιά..Ο ΠΑΟΚ που έκανε 100 παρεμβάσεις πέρυσι και μάλιστα λυσσαλέες. Για το ματς με τον Πλατανιά ,για το ματς με την ΑΕΚ. Τότε προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν δυναμίτιζε κανένα κλίμα. Ηταν μία απλή παρέμβαση για το καλό του ποδοσφαίρου.. Για την περίφημη εξυγίανση.

Μέσα σε όλα διαβάσαμε και για την επίθεση στον Ουάρντα. Κατακριτέο γεγονός και πραγματική αλητεία είς βάρος ενός αθλητή που είναι από τους πιο ποιοτικούς του Πρωταθλήματος..  Και ξαφνικά βγαίνει σε μέσο της Θεσσαλονίκης ο Πατέρας του Αιγύπτιου και λέει ότι του είπε ο γιος του ότι ένας από αυτούς που τον χτύπησαν , του είπε  ότι ήταν Ολυμπιακός.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο Sport24 είπε ότι δεν το γνωρίζει αυτό . Αρα ένας απο τους δύο υπερβάλλει. Και πραγματικά με πόση ευκολία κάποιος μπορεί να μπλέκει ένα σύλλογο με τέτοιο τρόπο.Η ξέρεις η δεν ξέρεις. Και μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης ουσιαστικά διέψευσε τον Πατέρα του.

Καλό θα  είναι ,σε τέτοια θέματα να είμαστε ΟΛΟΙ προσεκτικοί και το θέμα να το  αναλάβει η καθήλην αρμόδια που δεν είναι άλλη  από την Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button