ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τιμάει το ελληνικό μπάσκετ!»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την παρουσία του στο Final-4  της Πόλης εξέφρασε ο Προμηθέας Πατρών.
Τον σεβασμό ολόκληρης της Ευρώπης κατάφερε να κερδίσει με το σπαθί του ο Ολυμπιακός με την όλη του παρουσία στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην επέστρεψαν με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στις αποσκευές τους, από το «Σινάν Ερντέν», όπως είχε συμβεί πριν από πέντε ακριβώς χρόνια, ωστόσο με την συνολική τους παρουσία απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι αποτελούν μακράν τη κορυφαία ομάδα της «Γηραιάς Ηπείρου» στο πέρασμα των τελευταίων εννιά ετών.

Μάλιστα, ο Προμηθέας Πατρών θέλης εμε ανακοίνωσή του να συγχαρεί τους πρωταθλητές Ελλάδας τονίζοντας πως η επιτυχία του Θρύλου τιμάει όχι μόνο το δικό τους σύλλογο αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναλυτικά

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού (Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές) για την συμμετοχή τους στο τελικό της φετινής Euroleague. Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη αξία για όλους μας γιατί δεν εκφράζει μόνο την ομάδα του Πειραιά αλλά τιμάει εν γένει το ελληνικό μπάσκετ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button