ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τη Δευτέρα στο εδώλιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

kaeeee
Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαϊου πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση βιαιοπραγίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (5/50 η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (9/5) θα εκδικαστεί η υπόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων διώκεται για βιαιοπραγία!
Οι «ερυθρόλευκοι» στις 21 Απριλίου είχαν ενημερώσει πως είχε ασκηθεί ποινική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος του ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Α1 της περσινής σεζόν.
Οι Πειραιώτες δύο εβδομάδες μετά ενημέρωσαν πως την Δευτέρα (9/5) θα εκδικαστεί η υπόθεση που αφορά μία σειρά πράξεων που έγιναν από τις 27 ως τις 29 Μαΐου του 2014.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Τη Δευτέρα 9 Μαΐου ο Δ. Γιαννακόπουλος θα βρεθεί στο εδώλιο των ποινικών δικαστηρίων, καθώς, σύμφωνα με το σχετικό κατηγορητήριο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός διώκεται για μία σειρά αξιόποινων πράξεων που έλαβαν χώρα στις 27.05.2014 και 29.05.2014 και συγκεκριμένα:
(α) για ηθική αυτουργία σε βιαιοπραγία που τελέστηκε, την 29.05.2014, από άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας σε βάρος μελών της διοίκησης της ομάδας μας, πριν από την έναρξη του αγώνα που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. για τους τελικούς του Πρωταθλήματος Α1 2013-2014,
(β) για βιαιοπραγία που τέλεσε ο ίδιος ο Δ. Γιαννακόπουλος σε βάρος του α’ διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα,
(γ) για ηθική αυτουργία σε απόπειρα βιαιοπραγίας που επίσης τελέστηκε από άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας σε βάρος του α’ διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα,
(δ) για τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και τις πράξεις εξύβρισης που τέλεσε σε βάρος των α’ και β’ διαιτητών, με σκοπό να εξαγριώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να προκληθούν επεισόδια σε βάρος των διαιτητών και τέλος,
(ε) για τις πράξεις απειλής που τέλεσε σε βάρος των διαιτητών κατά τη διάρκεια της προηγηθείσας από 27.05.2014 κλήρωσης της Κ.Ε.Δ, με τις οποίες προανήγγειλε τα παραπάνω βίαια επεισόδια.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απολογία του κατηγορουμένου Δημήτριου Γιαννακόπουλου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button