ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τη Δευτέρα η “σαπουνόπερα” θα γίνει Μίκι Μάους!

Εντάξει, αυτό το πράγμα δεν έχει τέλος! Μπορεί να κοντεύουμε να συμπληρώσουμε μία εβδομάδα ολόκληρη από την ημέρα που δεν ξεκίνησε ποτέ το ντέρμπι αλλά τελικά… επιμένουν! Τώρα όμως όλα θα τελειώσουν την Δευτέρα.

Τι κι αν όλα εξαρχής έδειχναν να είναι εναντίον τους, τι κι αν έχουν βγει συμπληρωματικές που έχουν δοθεί και στις δύο ομάδες, τι κι αν είναι πιο ορατή από ποτέ η τιμωρία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με μηδενισμό και -3 για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, αυτοί το βιολί τους! Το άσπρο μαύρο!

Το χρονικό των γεγονότων της Τούμπας μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία “σαπουνόπερα” που μετατρέπεται στο τέλος σε ξεκαρδιστικά Μίκι Μάους με τα οποία γελάει όλος ο κόσμος!

Στην αρχή προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τραυματίστηκε. Τι θέλανε να μας πούνε; Ότι ο Όσκαρ Γκαρθία απλά έπεσε κάτω επειδή τον χτύπησε ένα… χαρτάκι. Κατά άλλους ένα κωλόχαρτο!!! Μίλησαν καθαρά!!! Ένα χαρτάκι χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία. Αλλά τους κάναμε να ανησυχούν. Χτύπησε ένα χαρτάκι τον Γκαρθία;

Επόμενο πλάνο στο σίριαλ:

“Ο Γκαρθία δεν τραυματίστηκε. Κάνει θέατρο”. Τι θες να πεις; Πως ο Γκαρθία έκανε θέατρο; Αυτό ακριβώς, ο Γκαρθία δεν είχε τραυματισμό και έκανε θέατρο. – Με κάνεις κι ανησυχώ, ο Γκαρθία έκανε θέατρο και δεν τραυματίστηκε;

Βεβαίως. Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τραυματίστηκε και έκανε θέατρο. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης το πήγε ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι ο τραυματισμός που φαίνεται στις φωτογραφίες προκλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και προκαλώντας την έκπληξη της έδρας με αυτόν τον ισχυρισμό.

Και δωστου το σίριαλ συνεχιζόταν με σκοπό να πείσουν, έστω τουλάχιστον τους δικούς τους (όσοι είχαν απομέινει να τους πιστέψουν) ότι δεν έγινε τίποτα. Και στην προσπάθεια τους να γίνει το άσπρο μαύρο, άρχισαν μετά να έρχονται τα ντοκουμέντα από πλευράς Ολυμπιακού αλλά και του φύλλου αγώνος.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η σαπουνόπερα έγινε μία ύστατη προσπάθεια για “τελευταία” ζαριά με τις ανακοινώσεις να τους κατακυρωθεί ο αγώνας και να μην τους αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί.

Και κάπου εδώ αρχίζει το Μικι Μαους! Οι ισχυρισμοί άρχισαν να καταρρέουν σα χάρτινοι πύργοι και να αρχίζει να γελάει το πανελλήνιο με τους αστείους όπως αποδείχθηκε και επίσημα ισχυρισμούς τους. Όλοι κατάλαβαν. Όλοι ξέρουν. Πιθανότατα και οι ίδιοι να το γνωρίζουν αλλά όλα αυτά που έχουν κατά του Ολυμπιακού δεν τους αφήνουν να πουν έστω και τώρα την αλήθεια.

Και η συνέχεια την Δευτέρα με την επίσημη απόφαση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button