ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Την Κυριακή δίνουμε το στέμμα στον Σπανούλη!»

Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ενόψει του πέμπτου τελικού της Κυριακής έσπευσε να δώσει ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

 

Την εξοργιστική «σφαγή» των Αναστόπουλου, Πουρσανίδη κι Ανδρικόπουλου βίωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, με άμεση συνέπεια η σειρά των τελικών να οδηγηθεί στο 2-2 και ο φετινός τίτλος να κριθεί την προσεχή Κυριακή στο ΣΕΦ.

Εκεί, όπου ο Θρύλος με σύμμαχο τον απίστευτο και συγκλονιστικό του κοσμο θα επιχερήσει να … κάψει σαν λάβα όλες τις «πράσινες» μεθοδεύσεις και τους …εφευρέτες της αλητείας (σ.σ. σύμφωνα με τα λεγόμενά τους) μπροστά στη θέληση όλω. Με κοινό παρονομαστή την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media φρόντισε να δώσει το σύνθημα για νίκη-τίτλου στον πέμπτο τελικό

Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά, οι «ερυθρόλευκοι» σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα, που τους στήνουν οι απέναντι, ούτε να …χαλάσει το μυαλό τους μπροστά στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Την Κυριακή το Λιμάνι θα ανταριάζει και ο φάρος δε θα φαίνεται… Την Κυριακή δίνουμε το στέμμα στον Σπανούλη. ΕΜΕΙΣ… ΥΓ.: Είμαστε πολύ έξυπνοι για να πέσουμε σε παγίδες, προστατεύουμε το γήπεδο και την ομάδα αλλά ταυτόχρονα ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ…»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button