ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Δευτέρα έχουμε ένα καθήκον

To περιμέναμε χρόνια ολόκληρα. Το άξιζε δηλαδή αυτή η ομάδα ειδικά μετά την τρομερή άνοδο που επέδειξε τα τελευταία χρόνια πραγματοποιώντας σταθερά βήματα προς την κορυφή. Την οποία και κατέκτησε φέτος σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τι απομένει λοιπόν για να σφραγιστεί και επίσημα η πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ; Μα φυσικά η κατάκτηση και του πρωταθλήματος. Κι αυτό θα γίνει την Δευτέρα στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, όπου τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δίνουν την τελευταία μάχη απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης για να κατακτήσουν με την τρίτη τους νίκη το πρωτάθλημα Ελλάδος και να γράψουν το ιστορικό τρεμπλ. Ένα τρεμπλ που πριν λίγα χρόνια δεν τολμούσαμε να το σκεφτούμε, τώρα επί των λαμπρών ημερών του Ερασιτέχνη υπό την ηγεσία του Μιχάλη Κουντούρη και τις γερές πλάτες του κόσμου, αρχίσαμε να το ονειρευόμαστε.

Και να το λοιπόν που θα γίνει! Για αυτό την Δευτέρα, στις 30 του μηνός και ώρα 19.00 ξέρουμε πολύ καλά το καθήκον μας. Ξέρουμε πολύ καλά που πρέπει να βρισκόμαστε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button