ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζόλε και Αναστό έβαλαν το νερό στο… έβδομο αυλάκι! (vids)

Το 2002-2003 ήταν η δεύτερη χρονικά σειρά όπου ο Ολυμπιακός είχε δώσει μάχη σώμα με σώμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκείνη η περίοδος ήταν ο στόχος της κατάρριψης του 6ου σερί τίτλου με την κατάκτηση του έβδομου.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονταν κάθε Κυριακή στα γήπεδα με αντιπάλους και έψαχναν μόνο νίκη. Κυριολεκτικά μάχη σώμα με σώμα και τότε πρωτοπόρο τον Παναθηναϊκό με +3. Σαν σήμερα όμως, δύο ερυθρόλευκες μορφές, θρυλικές και ιστορικές έβαλαν το στίγμα τους ώστε σιγά σιγά να μπει το νερό στο… αυλάκι του έβδομου σερί τίτλου.

Ο Ολυμπιακός που κυνηγούσε από κάτω τον Παναθηναϊκό έπαιζε με τον Άρη στον Πύργο λόγω τιμωρίας. Ο Τζόλε, το κρύο αυτό αίμα στα δύσκολα, “καθάρισε” για τον Θρύλο με εύστοχη εκτέλεση και χάρισε την νίκη με 1-0.

Την ίδια όμως ώρα, ο Παναθηναϊκός που έπαιζε στα Γιάννενα με προπονητή τον δικό μας Νίκο Αναστόπουλο “κολλούσε” στο 0-0 στους Ζωσιμάδες. Η βαθμολογία πήγε στο +1 υπέρ των πρασίνων και κάπως έτσι οι πρώτοι… “τριγμοί” και φόβοι, με αφορμή και το ντέρμπι των αιωνίων που πλησίαζε άρχισαν να έρχονται.

Το αποτέλεσμα ήταν κάπως έτσι:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button