ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τεστ συμπερασμάτων με Μποτοσάνι

Το δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στην ρουμανική Μποτοσάνι (19:00, NS4).

Στην τελική του ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό το πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας

Οι «ερυθρόλευκοι» ο οποίοι ήδη διανύουν την δέκατη ημέρα παραμονής τους στο Ζέεφελντ όπου ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στον τομέα απόκτησης της επιθυμητής φυσικής κατάστασης, αλλά παράλληλα και σε θέματα τακτικής θα έχουν τη δυνατότητα να … διαπιστώσουν τα σημάδια αγωνιστικής τους βελτίωσης στο δεύτερό τους τεστ επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Μποτοσάνι (19:00, NS4)

Κόντρα στην ρουμανική ομάδα οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τις επίπονες προπονήσεις και να φανερώσουν στο γρασίδι ένα μέρος της επίπονης και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στην Αυστρία

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα σημάδια της προόδου, που έχουν παρουσιάσει οι παίκτες του. Θα προβεί σε σειρά δοκιμών σχημάτων και ρόλων και φυσικά θα μπορέσει να διαγνώσει τυχόν αδυναμίες, που χρειάζονται άμεσα βελτίωση.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο φιλικό είναι πολύ πιθανό να γίνουν τα αποκαλυπτήρια των τεσσάρων νέων μεταγραφικών αποκτημάτων . Ο λόγος για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Γιάννη Φετφατζίδη, Γιάννη Μασούρα και Στέφανο Ευαγγέλου, οι οποίοι μετέχουν κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις κι αρχίζουν αν εγκλιματίζονται στις απαιτήσεις και στο «πνεύμα της ομάδας.

Αν και για το Γιάννη Φετφατζίδη, υπάρχει η … προϋπηρεσία της προηγούμενης τετραετούς θητείας του (σ.σ. 2009-20130 και λογικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής

Σχετικά Άρθρα

Back to top button