ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα «φώτα» της Ευρωλίγκα στον Ποκουσέφσκι (video)

Πάνω στον ταλαντούχο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έστρεψε τα βλέμματά της η Ευρωλίγκα

Τα βλέμματα σύσσωμου του ευρωπαίκού μπάσκετ έκλεψε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίςο την περασμένη Τρίτη (19/3) έγινε ο νεαρότερος παίκτης, που αγωνίστηκε σε ματς της Ευρωλίγκα στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπα΄γδρν Μονάχου με 89-69.

Η Ευρωλίγκα έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στον 17χρονο ταλαντούχο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος στάθηκε στον ερχομό του στην Ελλάδα αλλά και το συναίσθημα να παίζει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη.

«Έχω πολλούς φίλους εδώ, όλη η οικογένειά μου ήρθε να με δει περίπου στα 20 άτομα, οπότε είμαι χαρούμενος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Οταν ήρθα στην Ελλάδα ήμουν μόνος μου. Μετά από ένα χρόνο ήρθαν και οι γονείς μου και ήταν καλύτερα».

Τέλος, αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα: «Στα 13 μου έφυγα από τη Σερβία και ήρθα να παίξω σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και ήμουν χαρούμενος. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις με τους κορυφαίους, όπως ο Σπανούλης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button