ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα σενάρια για Μήτρογλου εκ Γαλλίας

Tα Γαλλικά σενάρια που θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, εν όψει Ιανουαρίου , είναι δεδομένο πως βάζουν  φωτιά στα όνειρα του κόσμου της ομάδας  Ειδικά όταν οι Πειρταιώτες τη φετινή σεζχόν έχουν τεράστιο πρόβλημα στο γκολ.

Είναι αλήθεια ότι  στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου  δεν περνάει και τις καλύτερες του ημέρες. Ο Γκαρσία δεν του έχει την  εμπιστοσύνη που θα ήθελε ο “Πιστολέρο” ο οποίος έχει σκοράρει φέτος τρεις φορές σε 14 παιχνίδια.  To αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Μήτρογλου είναι σαν να προσπαθούμε να φτιάξουμε μακαρονάδα με Σάλτσα χωρίς …Σάλτσα.

Βέβαια στο εν λόγω θέμα υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα. Οπως πχ, αν ο Ολυμπιακός  ασχοληθεί με την περίπτωση του η οποία κοστίζει αρκετά χρήματα και δεν μιλάμε για μεταγραφή αλλά για δανεισμό. Βέβαια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει ότι αν θέλει κάποιον  δεν λογαριάζει τα χρήματα, αν  δούμε τις υποθέσεις Μιραλάς ή Τουρέ η ακόμα και τις επιστροφές Τοροσίδη ή Φετφατζίδη.

Επίσης ένα ακόμα ερώτηματα είναι τα “θέλω” του Μήτρογλου. Ο σεβασμός και η αγάπη που τρέφει  για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη ,αλλά είναι άγνωστο το τι έχει στο μυαλό του ο 31 χρονος άσος που θέλει παιχνίδια στα πόδια του και για να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αλλά και να είναι όπως πρέπε ιγια την Εθνική ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button